NIEUWS

Compliment aan alle N.E.C.’ers; blik op slotstuk Eredivisie

datum icoon 23-04-2024
readtime icoon 2 min leestijd

Afgelopen zondag eindigde in een enorme teleurstelling voor alle N.E.C.’ers. Weken keken we met elkaar uit naar de bekerfinale en hebben we er als club alles aan gedaan om met de Dennenappel huiswaarts te keren. Het mocht helaas niet zo zijn. Tijd om bij de pakken neer te zitten is er niet: zondag staat AZ-thuis op het programma en heeft de selectie jullie steun weer keihard nodig.

Van vertrek in Nijmegen tot het fanplein bij De Kuip en van de spandoeken voorafgaand aan de wedstrijd tot het klappen na de nederlaag: de ruim 17.500 aanwezige N.E.C.-supporters lieten zich continu horen en zien. Het leverde schitterende foto’s en video’s op. Zoals trainer Rogier Meijer direct na afloop voor de camera’s van N.E.C. TV terecht zei: “we hebben de club op de kaart gezet”.

N.E.C. wil via deze weg een groot compliment maken aan het rood-groen-zwarte leger dat ons heeft vertegenwoordigd in De Kuip. De wedstrijd is operationeel op enkele kleine incidenten na uitstekend verlopen. De steun voor de mannen van Rogier Meijer was werkelijk fantastisch.

Die steun heeft het elftal aankomend weekend weer nodig. Ook de selectie is teleurgesteld en heeft een paar dagen vrijaf gekregen. Maar de Eredivisie dendert door. N.E.C. is volop in de race voor Europees voetbal en speelt nog vier finales in de competitie. Te beginnen met de wedstrijd tegen AZ aankomende zondag om 12.15 uur in een uitverkocht Goffertstadion!