Uitkaart

Om een uitwedstrijd van N.E.C. te bezoeken is een N.E.C. uitkaart verplicht. Deze kaart kan je alleen persoonlijk aanvragen bij de fanshop in het Goffertstadion en is drie jaar geldig.

Informatie uitkaart

De N.E.C. uitkaart is geen aparte kaart, maar een registratie van jouw pasfoto bij een seizoen- of clubkaart. Het is uit veiligheidsoverwegingen niet mogelijk om een uitkaart online aan te vragen. Vraag je uitkaart gratis aan bij de fanshop in het Goffertstadion. De fanshop is geopend op werkdagen van 12.00 – 17.00 uur. Zorg ervoor dat je een geldig legitimatiebewijs en een pasfoto meeneemt. De verwerkingstijd duurt minimaal twee werkdagen.

Uitkaart++ en Uitkaart+

Supporters die gedurende het seizoen mee afreizen naar uitwedstrijden kunnen Uitkaart++ of Uitkaart+ houder worden. Je dient hiervoor zoveel mogelijk uitwedstrijden te bezoeken. Deze verdienste is persoonlijk en geldt voor één seizoen. Met deze kaarten krijg je als supporter de kans om eerder dan overige uitkaarthouders een kaart aan te schaffen voor uitwedstrijden.

Uitkaart++ en Uitkaart+ worden berekend op het kleinste uitvak van het komende seizoen en daarom ontvang je hier na het voorgaande seizoen bericht over. De registratie van uitwedstrijden geldt zowel bij competitie- als bij bekerwedstrijden.

Uitkaart++ houders
Elf wedstrijden (of meer) in seizoen 2022-2023

Uitkaart+ houders
Zeven tot en met tien wedstrijden in seizoen 2022-2023

De Uitkaart ++ en Uitkaart + hebben een geldigheidsduur van één seizoen en is persoonsgebonden. N.E.C. houdt te allen tijde het voorrecht om de kaart in te trekken.

Kaartverkoop uitwedstrijden

De kaartverkoop voor uitwedstrijden begint vier weken voorafgaand aan de desbetreffende wedstrijd op de maandag*. Het schema ziet er als volgt uit:

Maandag 12.00 uur Dinsdag 12.00 uur Woensdag 12.00 uur Vrijdag 12.00 uur
Start verkoop uitkaart++ Start verkoop uitkaart+ Start verkoop uitkaarthouders Alle bussen open verkoop**

*Mocht dit anders zijn dan communiceert N.E.C. dit tijdig
** Supporters met een specifieke voorkeur voor een supportersgroep-bus hebben tot en met de donderdagmiddag de tijd een ticket aan te schaffen. Vanaf vrijdag is het voor alle uitkaarthouders mogelijk om tickets aan te schaffen (inclusief de supportersgroep-bussen).

Bussen

Voor supportersgroeperingen faciliteert N.E.C. de mogelijkheid om elke wedstrijd een bus te laten rijden. Dit betreft SV NEC (Bus 1 – Uli & De Gier), Bleumbus (Bus 2 – Bleumbus), Legio Noviomagum (Bus 3 – LN Bus), Nijmegen Fanatics (Bus 4 – NF Bus) en HKN (HKN Bus).

Spelregels

Voor elke uitwedstrijd geldt een aantal spelregels. Via onderstaande button vind je alle noodzakelijke informatie met betrekking tot onder andere de verkoop, het reizen en het busreglement.

Lees alle spelregels uitwedstrijden