Betaalkaart

Vanaf het seizoen 2015-2016 is het in het hele Goffertstadion mogelijk om, op wedstrijddagen, cashless te betalen. Vanaf het seizoen 2018-2019 is daarnaast de seizoenkaart ook te gebruiken als betaalkaart! In de tekst wordt hieronder gesproken over de betaalkaart, maar dit betreft dus zowel de 'gewone' betaalkaart als de seizoenkaart, die gebruikt kan worden als betaalkaart. Cashless betalen houdt in dat je niet langer met consumptiemunten je drankjes en snacks afrekent, maar dat je dat met een N.E.C. Betaalkaart doet.

Meer service

Een avond of middag bij N.E.C. moet voor iedereen plezierig zijn. Daar hoort een optimale service bij. Om die service nog meer te verbeteren, heeft N.E.C. tegenwoordig een N.E.C. Betaalkaart.

Betalen met de N.E.C. Betaalkaart

Als er saldo op je N.E.C. Betaalkaart staat, betaal je eenvoudig bij de horeca counters in het Goffertstadion door je kaart op de kaartlezer te leggen. Daarna doe je je bestelling.

Bekijk hieronder het instructiefilmpje of klik op de knop eronder voor vragen en antwoorden.

Veelgestelde vragen

N.E.C. Betaalkaart

Seizoenkaarthouders

Seizoenkaarthouders die de nieuwe seizoenkaart in de bus hebben gekregen en willen weten hoe ze hun nieuwe seizoen/betaalkaart om moeten zetten en hoe ze het saldo over kunnen zetten, kunnen alle informatie vinden via onderstaande button.

INFORMATIE SEIZOEN-BETAALKAART

Registreren en opwaarderen

Je verkrijgt de losse N.E.C. Betaalkaart bij 17 servicepunten in de grachten en het hoofdgebouw van het Goffertstadion. Bij diezelfde punten is het op wedstrijddagen mogelijk om het saldo op de N.E.C. Betaalkaart op te waarderen via pin of cash.

Thuis kun je via de website je persoonlijke N.E.C. Betaalkaart eenvoudig registreren zodat je ook vanaf achter je computer of op je smartphone je saldo kan checken en kan opwaarderen via iDeal of creditcard.

Registreer Betaalkaart

Als je je registreert, is het ook mogelijk om bij verlies of diefstal, je pas te blokkeren.

Vragen?

Indien je vragen hebt over jouw betaalkaart kun je per mail contact opnemen via:

help@twelve.eu