Ayase Ueda

• 38

Ibrahim Osman

Man of the match

Brayann Pereira speelde een sterke wedstrijd en werd verkozen tot beste speler aan Nijmeegse zijde.

Zo dichtbij!

N.E.C. schiet uit de startblokken in de tweede helft! Eerst wordt er maar net voorlangs geschoten door Rober Gonzalez, daarna is Koki Ogawa dichtbij: de Japanner ziet zijn poging op de paal belanden.

200 x Eredivisie

Dirk Proper moet noodgedwongen het veld verlaten met een schouderblessure. Lasse Schöne vervangt hem en speelt daarmee zijn 200e Eredivisieduel voor N.E.C.!

Hansen opent de score

Sontje Hansen gaat de diepte in, troeft Thomas Beelen af en zet N.E.C. op voorsprong!

Fraaie sfeeractie!

De mannen van Legio Noviomagum hebben het startsignaal gegeven voor wat een heerlijke avond moet worden!

Focus

Mees Hoedemakers en zijn ploeggenoten zijn er klaar voor. We gaan zo beginnen!

Hi Robin!

Robin Roefs is terug op het veld na twee duels afwezigheid!

Ons strijdplan

Robin Roefs keert terug van een blessure, Thomas Ouwejan vervangt Basar Önal.

Sontje!

Onze mannen zijn gearriveerd in het Goffertstadion.

Scoor een N.E.C. baseball cap!

Kom op tijd!

Heb jij een (seizoen)kaart voor de Hazenkamp-tribune bij N.E.C. - Feyenoord? Zorg dat je om 18.30 uur op je plek zit, zo verzoekt onze supportersgroepering Legio Noviomagum.

De laatste editie

De laatste editie tussen N.E.C. en Feyenoord bleven beide teams lang in evenwicht. Ondanks een vroege rode kaart voor Bram Nuytinck bleef N.E.C. lange tijd in de wedstrijd en aasde het bij een 2-2 stand zelfs op de zege.

Nieuwe verzamelitems!

Scoor jij de hardcup-collectie van seizoen 24-25? Vanaf zaterdag bij de wedstrijd N.E.C. - Feyenoord verkrijgbaar in het Goffertstadion!

Lees de warming-up!

Oktober = Oktoberfest!

De maand oktober staat voor de deur, dus het Oktoberfest staat centraal bij de horecacounters in het Goffertstadion! Neem jij bij de wedstrijd een pretzel, broodje braadworst of een koude Paulaner?

Uut de ouwe doos!

Debutant Milano Koenders kopte N.E.C. vijftien jaar terug in de blessuretijd langs Feyenoord!

Voorspel en win!

Wie wint er? Wat wordt de uitslag? En wie scoort in welke minuut het eerste doelpunt? Ben jij de grote speler en voorspel jij de vragen van de betreffende speelronde als beste? Dan maak je kans op toffe prijzen!

Scheidsrechter Bas Nijhuis

De wedstrijd in Nijmegen staat onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis. Met assistentie van grensrechters Brondijk en Koopman en vierde official Van der Laan is het arbitrale kwartet compleet. In Zeist volgen Higler en Krijt de wedstrijd als VAR.