Werken bij

Werken bij N.E.C. betekent werken in het kloppend voetbalhart van de regio Nijmegen. De organisatie heeft een belangrijke sociaal-maatschappelijke functie in Nijmegen en omgeving en een grote aantrekkingskracht.

Werkwijze

Op professionele wijze vult N.E.C. deze maatschappelijke functie door samen met passie te willen winnen in een omgeving waar iedereen zich thuis voelt en waar een gevoel van trots en respect voor elkaar de club(cultuur) leeft. Ontwikkeling staat centraal in ons handelen. De club wil samen beter en creΓ«ert daarom een omgeving waarin medewerkers, klanten en andere belanghebbenden het beste uit zichzelf kunnen halen op het gebied van kennis, vitaliteit en mentaliteit.

Werken bij

Wil jij werken bij de mooiste club van Nederland? Bekijk onze (stage)vacatures dan via onderstaande button en solliciteer direct!

Bekijk vacatures

Vacatures stagiair(e)s en vrijwilligers

Steward worden bij N.E.C.

Als steward ben je het eerste aanspreekpunt voor supporters. Dit betekent dat je een belangrijke klantvriendelijke vrijwillige rol binnen N.E.C. vervult.

N.E.C.-stewards zijn representatief, assertief, hebben een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel en zijn zelfverzekerd. Herken jij jezelf in deze voorwaarden? Meld je dan aan bij N.E.C. als steward via veiligheidszaken@nec-nijmegen.nl.

Wat biedt N.E.C. jou?

Als onderdeel van de organisatie heb je een leuke en verantwoordelijke functie bij een prachtige club met fantastisch publiek Γ©n:

  • Opleidingsmogelijkheden KNVB/UEFA
  • Netto onbelaste vergoeding
  • Werkkleding