Pers

Voor N.E.C. is een goede relatie met de media van groot belang. Om een optimale samenwerking te bewerkstelligen, is een aantal (soms bindende) adviezen opgesteld. Het eerste aanspreekpunt voor pers en media is Nick van der Cammen.

Interviews

Voor interviewverzoeken aan spelers, stafleden, directie of medewerkers van N.E.C. kan men contact opnemen met de persvoorlichter. De aanvraag wordt beoordeeld en in behandeling genomen. N.E.C. neemt (in het geval van print of internet) de tekst door met de geïnterviewde voor publicatie. Tot een dag voor en na de wedstrijd zijn interviews mogelijk. De dag voor de wedstrijd is enkel de trainer beschikbaar tijdens het wekelijkse persuur.

N.E.C. leest voor publicatie alle teksten en reageert binnen 12 uur. Teksten mogen per mail gestuurd worden naar nick.vandercammen@nec-nijmegen.nl.

Alle televisie-interviews na wedstrijden worden afgenomen voor de backdrops in de Mixed Zone van N.E.C.

Persberichten

Alle (pers)berichten verschijnen ook op deze website. In enkele gevallen worden persberichten per e-mail verstuurd naar de bij N.E.C. bekende perslijst. Indien u persberichten wilt ontvangen of wijzigingen wilt doorgeven, kan dat door een e-mail te sturen naar Nick van der Cammen.

Bezoek trainingen

Op woensdag traint N.E.C. besloten voor de media. Alle overige trainingsdagen zijn vrij te bezoeken, waarbij het op een dag voor de wedstrijd mogelijk is om met spelers en trainers langs het veld vooruit te blikken op het duel. Overige dagen vindt er geen persmoment plaats langs het veld. De trainingen vinden plaats op sportcomplex De Eendracht, naast het Goffertstadion. Het trainingsschema is altijd te vinden op deze pagina.

Contact

Medewerker Communicatie
Nick van der Cammen
nick.vandercammen@nec-nijmegen.nl
06 - 50 94 72 14Wedstrijdaccreditaties

Alle fotografen die aanwezig willen zijn bij een thuiswedstrijd van N.E.C, dienen in het bezit te zijn van een geldige NSP-kaart. Zowel fotografen als schrijvende media dienen zich voorafgaand aan te melden.

Accreditaties moeten uiterlijk één werkdag voorafgaand aan de wedstrijddag binnen zijn. Toegang tot de Mixed Zone, de persruimte en een plek op de Jaap van Essen perstribune is standaard bij elke accreditatie.

* Verplicht